Репертоар:

Репертоар на „Синеплекс“ (11.06 - 17.06)

На кино платното на „Синеплекс“ премиерно ќе бидат прикажани авантурата „Светот Јура“ и комедијата „Свита“...

Во киното „Синеплекс“ од 11-ти до 17-ти јуни имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

четврток: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

секој ден (освен четврток): 16:00, 18:30, 20:00, 22:20 часот

викенд: 11:20, 13:40, 16:00, 18:30, 20:00, 22:20 часот

 

Светот Јура (Jurassic World)

четврток: 16:00, 18:30, 21:00 часот

секој ден (освен четврток): 15:00, 17:30, 21:00 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 21:00 часот

 

Светот Јура 3D – албански превод (Jurassic World 3D)

секој ден: 21:45 часот

 

Светот Јура – албански превод (Jurassic World)

секој ден: 16:45, 19:15 часот

 

Свита (Entourage)

четврток: 15:40, 18:15, 20:40, 22:50 часот

секој ден (освен четврток): 15:40, 18:15, 20:30, 22:50 часот

 

Шпиони (Spy)

работни денови: 16:30, 19:00, 20:15, 21:30, 22:40 часот

викенд: 14:00, 16:30, 19:00, 20:15, 21:30, 22:40 часот

 

Сан Андреас 3D (San Andreas 3D)

четврток: 17:20, 22:15 часот

секој ден (освен четврток): 17:20, 22:30 часот

 

Сан Андреас (San Andreas)

работни денови: 15:10 часот

викенд: 13:00, 15:10 часот

 

Утреземја: Светот потаму (Tomorrowland)

работни денови: 16:15, 18:45 часот

викенд: 11:00, 13:50, 16:15, 18:45 часот

 

Полтергајст: Куќен дух 3D (Poltergeist 3D)

секој ден: 17:45 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

секој ден: 19:30, 21:15, 22:00 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

секој ден: 19:40 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:30, 18:00 часот

викенд: 11:40, 13:30, 15:30, 18:00 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water)

викенд: 12:40 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

работни денови: 15:50 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:50 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

викенд: 14:40 часот