Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 15 до 20 јуни

Тековен репертоар на НУ Народен театар - Битола од 15-ти до 20-ти јуни...

На репертоарот на битолскиот Народен театар имате можност да ги погледнете следниве претстави:

15.06.2015 (понеделник) 20.00 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија. Марјан Ѓорѓиевски

 

16.06.2015 (вторник) 20.00 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија. Марјан Ѓорѓиевски

 

18.06.2015 (четврток) 20.00 часот

гостување на МТФ „Војдан Чернодрински“ -Прилеп

„Иванов“

автор: А.П.Чехов

режија: Александр Баргман

 

20.06.2015 (сабота) 20.00 часот

„Отело“

автор: В. Шекспир

режија: Диего де Бреа