Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 17 до 24 јуни

Во кино Милениум, вечерва во 20 часот, со филмот „Борци“ следува отворањето на Францускиот филмски фестивал...

Тековен репертоар на кино Милениум од 17-ти до 24-ти јуни.

СРЕДА (17.06):

13:00 часот - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

15:00 часот - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот - Борци – ПРЕМИЕРА – Отворање на Фестивалот на Француски Филм

 

ЧЕТВРТОК (18.06):

13:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ (Inside Out) – ПРЕМИЕРА

15:00 часот - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:30 часот - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

20:00 часот - Со кренато чело – ПРЕМИЕРА - Фестивал на Француски Филм

22:30 часот - СВИТА (Entourage)

 

ПЕТОК (19.06):

13:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ (Inside Out)

15:00 часот - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:00 часот - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 часот - СВИТА (Entourage)

22:00 часот - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

 

САБОТА (20.06):

11:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ (Inside Out)

15:00 часот - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:30 часот - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

20:30 часот - Француска врска – ПРЕМИЕРА - Фестивал на Француски Филм

22:30 часот - СВИТА (Entourage)

 

НЕДЕЛА (21.06):

11:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ (Inside Out)

15:00 часот - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:00 часот - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 часот - СВИТА (Entourage)

22:00 часот - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (22.06 - 24.06):

13:00 - ОПАКУ НАОПАКУ (Inside Out)

15:00 - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:00 - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 - СВИТА (Entourage)

22:00 - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)