Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 25 јуни до 1 јули

Тековен репертоар на кино Милениум од 25-ти јуни до 1-ви јули...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги проследите следниве фимови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (25.06-26.06):

13:00 часот - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

15:30 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:30 часот  - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage)

22:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (27.06-28.06):

11:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 часот  - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

15:00 часот - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

17:30 часот  – САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage)

22:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (29.06 - 01.07):

13:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

15:30 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:30 часот  - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage)

22:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)