Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 29 јуни до 5 јули

Тековен репертоар на Народниот театар Битола од 29 јуни до 5 јули...

На репертоар на Народен театар Битола имате можност да ги пгледнете следниве претстави:

02.07.2015 (четврток) 20.00 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

03.07.2015 (петок) 20.00 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

04.07.2015 (сабота) 20.00 часот

„Happy End"

автор:Идо Нетанјаху

режија: Благој Мицевски