Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 31 јули до 5 август

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 31 јули до 5 август... 

На репертоарот имате можност да ги погледнете следниве филмови:

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

работни денови: 15:00, 16:15, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15, 22:40 часот

викенд: 13:40, 15:00, 16:15, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15, 22:40 часот

 

Тајните на Ватикан (The Vatican Tapes)

секој ден: 16:00, 18:10, 20:30, 22:50 часот

 

Пиксели 3D (Pixels 3D)

работни денови: 15:30, 17:45, 19:45, 21:45 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:30, 17:45, 19:45, 21:45 часот

 

Пиксели (Pixels)

викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Градови на хартија (Paper Towns)

работни денови: 15:45, 18:00, 20:10 часот

викенд: 12:40, 15:45, 18:00, 20:10 часот

 

Ент-мен 3D (Ant-Man 3D)

работни денови: 17:00, 19:30, 21:00, 22:00 часот

викенд: 11:40, 14:40, 17:00, 19:30, 21:00, 22:00 часот

 

Вон/Себе (Self/Less)

секој ден: 19:15, 21:30 часот

 

Магичниот Мајк XXL (Magic Mike XXL)

секој ден: 22:15 часот

 

Терминатор: Генесис 3D (Terminator: Genisys 3D)

секој ден: 22:30 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

секој ден: 16:45 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

секој ден: 18:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:15, 17:15, 19:00, 20:45 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:15, 19:00, 20:45 часот

 

Мињони (The Minions)

работни денови: 16:30

викенд: 12:20, 14:20, 16:30 часот