Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 13 до 19 август

Анимираниот филмски хит „Мун, чувар на Месечината“ (3Д) ќе биде премиерно прикажан во киното Милениум...

Тековен репертоар на киното Милениум од 13-ти до 19-ти август:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (13.08. - 14.08.):

15:00 часот  - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D) - ПРЕМИЕРА

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (15.08. - 16.08.):

12:00 часот  - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

15:00 часот  - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (17.08. - 19.08.):

15:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)