Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 13 до 19 август

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани хорор-трилерот „Подарок“, филмот „Банда на девојки“ и за најмладите анимираната авантура „Муне: чуварот на месечината“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 13-ти до 19-ти август:

Подарок (The Gift)

секој ден: 16:00, 18:00, 20:15, 22:40 часот

 

Банда на девојки (Girlhood)

секој ден: 19:50, 22:00 часот

 

Фантастичната четворка (Fantastic Four)

работни денови: 15:10, 17:15, 19:15, 21:15, 22:15 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:10, 17:15, 19:15, 21:15, 22:15 часот

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

работни денови: 15:00, 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 часот

 

Тајните на Ватикан (The Vatican Tapes)

секој ден: 23:00 часот

 

Пиксели 3D (Pixels 3D)

работни денови: 16:40, 18:50, 21:00 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:40, 18:50, 21:00 часот

 

Градови на хартија (Paper Towns)

секој ден: 19:30 часот

 

Ент-мен 3D (Ant-Man 3D)

секој ден: 20:40 часот

 

Вон/Себе (Self/Less)

секој ден: 21:45 часот

 

Магичниот Мајк XXL (Magic Mike XXL)

секој ден: 22:50 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

викенд: 17:40 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

викенд: 14:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Мун: Чувар на Месечина 3D (Mune, le gardien de la lune)

работни денови: 15:20, 17:00, 18:40 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:20, 17:00, 18:40 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 16:20, 18:20, 20:30 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:20, 18:20, 20:30

 

Мињони (The Minions)

викенд: 11:20, 13:20, 15:40