Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 20 до 26 август

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 20-ти до 26-ти август...

На репертоарот на Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Шифра Вујче (The Man from U.N.C.L.E.)

работни денови: 15:15, 17:30, 18:30, 19:45, 21:00, 22:20 часот

викенд: 13:00, 15:15, 17:30, 18:30, 19:45, 21:00, 22:20 часот

 

Апсолутно сé (Absolutely Anything)

работни денови: 15:00, 17:00, 18:40, 20:30 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:00, 17:00, 18:40, 20:30 часот

 

Подарок (The Gift)

секој ден: 19:30, 22:00 часот

 

Фантастичната четворка (Fantastic Four)

работни денови: 17:15, 19:15, 21:15 часот

викенд: 12:40, 14:40, 17:15, 19:15, 21:15 часот

 

Банда на девојки (Girlhood)

секој ден: 18:00 часот

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

секој ден: 16:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 часот

 

Тајните на Ватикан (The Vatican Tapes)

секој ден: 22:50 часот

 

Пиксели 3D (Pixels 3D)

работни денови: 16:45, 18:50, 20:50 часот

викенд: 11:40, 13:40, 16:45, 18:50, 20:50 часот

 

Ент-мен 3D (Ant-Man 3D)

секој ден: 21:45 часот

 

Вон/Себе (Self/Less)

секој ден: 22:10 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

секој ден: 15:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Мун: Чувар на месечината 3D (Mune, le Gardien de la Lune 3D)

работни денови: 16:00, 17:45 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:00, 17:45 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 16:15, 18:15, 20:15 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:15, 18:15, 20:15 часот

 

Мињони (The Minions)

работни денови: 15:30 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:30 часот