Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 27 август до 2 септември

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Хитмен: Агент 47“ и „Змејско гнездо: Зората на воинот“...

Покрај премиерите на овие два филма во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (27.08. - 28.08.):

15:00 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

17:30 часот - ЗМЕЈСКО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (DRAGON NEST: WARRIORS’ DAWN) - ПРЕМИЕРА

20:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (29.08. - 30.08.):

11:00 часот - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

13:00 часот - ЗМЕЈСКО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (DRAGON NEST: WARRIORS’ DAWN)

15:00 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

17:30 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

20:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47)

22:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (31.08. - 02.09.):

15:00 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

17:30 часот - ЗМЕЈСКО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (DRAGON NEST: WARRIORS’ DAWN)

20:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47)

22:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)