Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 17 до 23 септември

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Транспортер: Дополнет“ и анимираниот филм „Сотанко и Трапавко: Невозможна мисија“...

Тековен репертоар на кино Милениум од 17-ти до 23-ти септември:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (17.09. - 18.09.):

13:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo) - ПРЕМИЕРА

15:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47)

17:30 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

20:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (19.09. - 20.09.):

11:00 часот - ЗМЕЈСКО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (DRAGON NEST: WARRIORS’ DAWN)

13:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo)

15:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47)

17:30 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

20:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

22:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (21.09. - 23.09.):

13:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo)

15:00 часот - ХИТМЕН: АГЕНТ 47 (HITMAN: AGENT 47)

17:30 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

20:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

22:00 - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)