Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 17- 23 септември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 17-ти до 23-ти септември...

На репертоарот на Синеплекс од 17-ти до 23-ти септември имате можност да ги проследите следниве филмови:

Лавиринт: Бегство низ пустошот 3D (Maze Runner: Scorch Trials 3D)

работни денови: 17:00, 19:30, 22:00 часот

викенд: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:00 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот (Maze Runner: Scorch Trials)

работни денови: 15:45, 18:20, 21:00 часот

викенд: 13:15, 15:45, 18:20, 21:00 часот

 

Рокерка (Ricki and the Flash)

секој ден (освен петок): 19:00, 21:30 часот

петок: 21:30 часот

 

Летување – Нова генерација (Vacation)

секој ден: 17:45, 19:45, 20:45, 21:45, 22:50 часот

 

Злокобен 2 (Sinister 2)

секој ден (освен петок): 18:00, 20:30, 22:30 часот

петок: 17:30, 20:30, 22:30 часот

 

Хитмен: Агент 47 (Agent 47)

работни денови: 17:20, 19:15, 21:15 часот

викенд: 14:45, 17:20, 19:15, 21:15 часот

 

Шифра Вујче (The Man from U.N.C.L.E.)

секој ден (освен петок): 20:00, 22:15 часот

петок: 19:00, 22:15 часот

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

секој ден: 20:15, 22:40 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Смотанко и Трапавко: Невозможна мисија (синх.) 3D (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo 3D)

работни денови: 15:45, 16:45, 18:00, 18:45 часот

викенд: 11:40, 14:00, 15:45, 16:45, 18:00, 18:45 часот

 

Жапчето Рибит (Ribbit)

работни денови: 15:00, 17:10

викенд: 11:20, 13:00, 15:00, 17:10 часот

 

Змејско гнездо: Зората на воинот (синх.) 3D (Dragon Nest: Warriors' Dawn 3D)

викенд: 12:20, 14:15 часот

 

Мун: Чувар на месечината 3D (Mune, le Gardien de la Lune 3D)

секој ден (освен петок): 16:15 часот

петок: 15:15 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови (освен петок): 15:30, 16:30, 18:30 часот

петок: 15:30, 16:30, 18:30, 19:30 часот

викенд: 11:00, 12:45, 13:40, 14:30, 15:30, 16:30, 18:30 часот