Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 24 до 30 септември

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Еверест“ и „Сикарио“...

На репертоар на кино Милениум од 24 до 30 септември можете да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (24.09. - 25.09.):

13:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

15:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

17:30 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

20:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST) - ПРЕМИЕРА 22:30 - СИКАРИО (SICARIO) - ПРЕМИЕРА

 

САБОТА (26.09.):

11:00 часот - ЗМЕЈСКО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (DRAGON NEST: WARRIORS’ DAWN)

13:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo)

15:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

17:30 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

20:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

22:30 часот - СИКАРИО (SICARIO)

 

НЕДЕЛА(27.09.):

10:00 часот - КОНФЕРЕНЦИЈА/ДЕБАТА

20:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

22:30 часот - СИКАРИО (SICARIO)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (28.09. - 30.09.):

13:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

15:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

17:30 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

20:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

22:30 часот - СИКАРИО (SICARIO)