Репертоар:

Репертоар на киното Милениум од 1 до 7 октомври

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажано најновото филмско остварување на фантастичниот режисер Ridley Scott, филмот „Марсовец“, а во сабота ќе има бесплатен деноноќен филмски маратон... 

На репертоарот на кино Милениум од 1-ви до 7-ми октомври имате можност да ги проследите слединве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (01.10. - 02.10.):

13:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

15:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

17:30 часот - СИКАРИО (SICARIO) 20:00 - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

 

САБОТА (03.10.): 24 часовен, бесплатен филмски маратон Старт: 12:00 часот

 

НЕДЕЛА (04.10.):

12:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo)

15:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

17:30 часот - СИКАРИО (SICARIO)

20:00 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (05.10. - 07.10.):

13:00 часот - ЛАВИРИНТ: БЕГСТВО НИЗ ПУСТОШОТ (MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS)

15:00 часот - ТРАНСПОРТЕР: ДОПОЛНЕТ (TRANSPORTER: REFUELED)

17:30 часот - СИКАРИО (SICARIO)

20:00 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

22:30 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)