Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 8 - 14 октомври

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 8-ми до 14-ти октомври...

На репертоарот на киното Синеплекс од 8-ми до 14-ти октомври имате можност да ги проследите следниве филмови:

Во кревет со други (Sleeping with Other People)

секој ден: 22:00 часот

 

 

Еверест 3D (Everest 3D)

секој ден: 17:45, 20:00, 21:00, 22:15 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот 3D (Maze Runner: Scorch Trials 3D)

секој ден: 16:15, 18:30 часот

 

Легенда (Legend)

секој ден: 15:30, 18:00, 20:30, 23:00 часот

вторник и среда: 15:30, 18:00, 19:00, 20:30, 23:00 часот

 

Марсовец 3D (The Martian 3D)

секој ден: 17:00, 18:40, 20:15, 21:20, 22:30 часот

 

Патот до славата 3D (The Walk 3D)

секој ден: 16:30, 19:10, 21:30 часот

недела: 19:10, 21:30 часот

 

Приправник (The Intern)

четврток: 22:45 часот

секој ден: 20:15, 22:45 часот

 

МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ КЛАСИЦИ

8.10 / ХАЈ-ФАЈ, 19:00 часот

9.10 / ТРИ АНИ, 19:00 часот

10.10 / СРЕЌНА НОВА '49, 19:00 часот

11.10 / ПЛАНИНАТА НА ГНЕВОТ, 19:00 часот

12.10 / ТЕТОВИРАЊЕ, 19:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Блинки Бил – бестрашната коала (Blinky Bill the Movie)

работни денови: 15:20, 17:10 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:20, 17:10 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:45 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:45 часот

 

Пан – патување во Недојдија 3D (Pan 3D)

работни денови: 15:10, 17:20, 19:30, 21:45 часот

сабота: 12:40, 15:10, 17:20, 19:30, 21:45 часот

недела: 12:40, 15:10, 17:20, 19:30, 21:50 часот

 

Упс! Ное си замина... Ooops! Noah is Gone... 

секој ден: 16:00, 18:15 часот

сабота: 12:00, 14:00, 16:00, 18:15 часот