Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 15 до 21 октомври

На репертоарот на кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Црна миса“ (Black Mass) и „Пурпурен врв“ (Crimson peak)...

На репертоарот на кино Милениум од 15-ти до 21-ви октомври имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (15.10. - 16.10.):

13:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

15:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND)

17:30 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

20:00 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK) - ПРЕМИЕРА

 

САБОТА - НЕДЕЛА (17.10. - 18.10.):

11:00 часот - УПС! НОЕ СИ ЗАМИНА… (OOOPS! NOAH IS GONE…)

13:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

15:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND)

17:30 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

20:00 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

22:30 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (19.10. - 21.10.):

13:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

15:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND)

17:30 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

20:00 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

22:30 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)