Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 15 - 21 октомври

На репертоарот на киното Синеплекс следува премиерата на три филма драмата „Црна миса“, готичката романса „Пурпурен врв“ и драмата „Совршен ден“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 15-ти до 21-ви октомври:

Црна миса (Black Mass)

секој ден: 15:15; 17:40; 20:00; 21:00; 22:20 часот

сабота: 14:00; 16:20; 20:15; 21:00; 22.50 часот

 

Пурпурен врв (Crimson Peak)

секој ден: 17:00, 19:40; 22:00 часот

 

Совршен ден (A perfect day)

секој ден: 18:45; 22:30 часот

 

Легенда (Legend)

секој ден: 19:20; 21:45 часот

 

Во кревет со други (Sleeping with other people)

секој ден: 16:00 часот

 

Патот до славата 3D (The Walk 3D)

работни денови: 19:00, 21:20 часот

викенд: 21:20 часот

 

Марсовец: Спасувачка мисија 3D (The Martian 3D)

секој ден: 15:00; 18:00; 20:45; 22:45 часот

 

Марсовец: Спасувачка мисија

секој ден: 21:30 часот

 

Еверест 3D (Everest 3D)

работни денови: 18:15; 20:30 часот

викенд: 18:15; 20:30 часот

 

Еверест (Everest)

работни денови: 15:40 часот

викенд: 15:40 часот

 

Приправник (The Intern)

секој ден: 20:15 часот

сабота: 19:00 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот 3D (Maze Runner: Scorch Trials 3D)

секој ден: 16:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Упс! Ное си замина... 3D (Ooops! Noah is gone...3D)

работни денови: 16:15; 18:30 часот

викенд:12:20; 14:00; 16.15; 18:30 часот

 

Упс! Ное си замина... (Ooops! Noah is gone...)

работни денови: 15:30; 17:15 часот

викенд: 11:20; 13:15; 15:30; 17:15 часот

 

Пан – патување во Недојдија 3D (Pan 3D)

работни денови: 16:50; 19:10 часот

викенд: 12:00; 13:45; 14:20; 16:50; 19:10 часот

 

Блинки Бил – Бестрашната коала (Blinky Bill The Movie)

викенд: 11:40; 13:30 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

викенд: 11:00; 13:00; 14:45 часот