Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 5-11 ноември

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Спектра“, „Снупи и Чарли Браун: филм за дружината“ и филмот „Прошетка низ шума“...

Тековен репертоар на Синеплекс од 5-ти до 11-ти ноември:

Спектра (Spectre)

четврток: 15:00, 16:00, 17:00, 18:15, 19:15, 20:00, 20:07, 20:15, 21:20, 22:00, 22:50 часот

работни денови: 15:00, 15:50, 16:50, 17:50, 18:40, 19:15, 20:00, 20:40, 21:30, 22:00, 22:50 часот

сабота: 14:00, 15:00, 15:50, 16:50, 17:50, 18:40, 19:15, 20:00, 20:40, 21:30, 22:00, 22:50 часот

недела: 14:00, 15:50, 16:50, 18:10, 18:40, 19:15, 20:00, 21:00, 21:30, 22:00, 22:50 часот

 

Прошетка низ шума (A Walk in the Woods)

четврток: 22:45 часот

секој ден: 22:40 часот

 

Последниот ловец на вештерки (The Last Witch Hunter)

четврток: 17:50, 19:00, 21:40 часот

секој ден: 19:00, 21:15 часот

 

Покрај мене (Pored Mene)

четврток: 15:40, 17:30 часот

секој ден: 15:40 часот

 

Поколна кујна (Burnt)

четврток: 21:00 часот

секој ден: 21:00, 23:00 часот

 

Пурпурен врв (Crimson Peak)

петок-среда: 17:30 часот

 

Црна миса (Вlack Mass)

петок-среда: 21:45 часот

 

Марсовец: спасувачка мисија 3D (The Martian 3D)

секој ден: 19:45 часот

 

Еверест 3D (Everest 3D)

петок-среда: 16:40

 

Приправник (The Intern)

петок-среда: 20:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

четврток: 16:20, 18:15 часот

работни денови: 16:30, 18:30 часот

викенд: 12:00, 14:40, 16:30, 18:30

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie)

работни денови: 15:30, 17:30 часот

викенд: 11:00, 13:40, 15:30, 17:30 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

четврток: 16:10, 18:00 часот

работни денови: 16:15, 18:00 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:15, 18:00 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 15:15, 17:00, 19:30 часот

викенд: 11:15, 13:00, 15:15, 17:00, 19:30 часот

 

Пан: Патување во Недојдија 3D (Pan 3D)

викенд: 13:30 часот

 

Упс!Ное си замина...(Ooops!Noah is gone...)

викенд: 11:45 часот

 

Мињони 3D (Minions 3D)

викенд: 11:30, 13:20 часот