Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 19 до 25 ноември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 19-ти до 25-ти ноември...

На репертоарот на киното Синеплекс можете да ги проследите следниве филмови:

Жртвување на пионот (Pawn Sacrifice)

секој ден: 19:15, 22:00 часот

сабота: 19:15 часот

 

Игрите на гладните: Мокингџеј 2 3D (The Hunger Games: Mockingjay 2 3D)

четврток: 15:10, 17:20, 18:45, 20:00, 21:30, 22:50 часот

работни денови: 15:10, 16:00, 17:45, 19:00, 20:20, 21:45, 22:50 часот

сабота: 12:20, 15:10, 15:40, 17:45, 18:30, 20:20, 21:45, 22:50 часот

недела: 12:20, 15:10, 16:00, 17:45, 19:00, 20:20, 21:45, 22:50 часот

 

Панама (Panama)

секој ден: 18:15, 20:30 часот

 

Пеколна кујна (Burnt)

секој ден: 22:30 часот

 

Последниот ловец на вештерки (The Last Witch Hunter)

секој ден: 21:00, 23:00 часот

 

Спектра (Spectre)

четврток: 16:30, 17:00, 18:30, 19:30, 21:15, 22:20, 22:40 часот

секој ден: 15:00, 16:30, 17:50, 18:30, 19:30, 20:40, 21:15, 22:20 часот

 

Три дена во септември (Three days in September)

четврток: 21:45 часот

секој ден: 21:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 16:15, 18:00, 19:45 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:15, 18:00, 19:45 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

работни денови: 15:30, 16:45 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:30, 16:45 часот

 

Алберт (Albert)

работни денови: 15:20, 17:00, 18:50 часот

сабота: 11:20, 13:20, 15:10, 16:50 часот

недела: 11:20, 13:20, 15:20, 17:00, 18:50 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

работни денови: 15:30, 17:20 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:30, 17:20 часот

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie)

викенд: 12:40, 14:40 часот