Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 3 - 9 декември

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани хорор-комедијата „Морници“, акционата авантура „Во срцето на морето" и биографската драма „Пазолини“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 3 до 9 декември:

Морници 3D (Goosebumps 3D)

четврток: 15:40, 17:40

работни денови: 15:40, 17:40, 19:40

сабота: 13:30, 15:40, 17:40, 19:40

недела: 13:30, 19:40

 

Пазолини (Pasolini)

секој ден: 22:30

 

Во срцето на морето 3D (In the heart of the sea 3D)

секој ден: 15:20, 17:45, 20:15, 21:45, 22:50

среда: 20:15, 21:45, 22:50

 

Мост на шпионите (Bridge of spies)

секој ден: 17:15, 20:00, 22:40

 

Сакам 3D (Love 3D)

секој ден: 21:15

 

Жртвување на пионот (Pawn sacrifice) секој ден: 23:00 Спектра (Spectre)

секој ден: 15:10, 16:40, 18:00, 19:30, 20:45, 22:15

 

Три дена во септември (Three days in September)

секој ден: 20:30

 

Игрите на гладните: Мокингџеј - втор дел 3D (The Hunger Games: Mockingjay 2 3D)

секој ден: 16:00, 19:00, 21:30

 

Пеколна кујна (Burnt)

секој ден: 21:00

 

Последниот ловец на вештерки (The Last Witch Hunter)

секој ден: 19:15

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

работни денови: 17:30

викенд: 11:40, 13:40, 15:30, 17:30

среда: 14:00, 17:30

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie )

викенд: 12:40, 14:40

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 15:00, 17:00, 18:45

викенд: 11:15, 13:00, 15:00, 17:00, 18:45

среда: 18:45

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

викенд: 12:00, 14:00 Алберт (Albert)

работни денови: 15:30 викенд: 11:00 среда: 15:15

 

Пудрата на Доктор Проктор (Doctor Proctor’s fart powder)

викенд: 13:20

 

Добриот Диносаурус 3D (The Good Dinosaur 3D)

работни денови: 16:30, 18:30

викенд: 12:20, 14:20, 16:30, 18:30