Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 9 до 16 декември

На репертоарот на кино Милениум, во денските термини, следува детскиот филмски фестивал „Кидс фест“ ка кој најмладата публика ќе има можност да погледне 8 филмови од различни филмски, а премиерно ќе биде прикажан и филмот за прерано починатата музичка ѕвезда Ејми Вакнхаус...

Во кино милениум од 9-ти до 16-ти декември имате можност даги проследите следниве филмови:

СРЕДА (09.12.):

12:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН (Кидс Фест)

13:30 часот - КАСПЕР И ЕМА НА САФАРИ (Кидс Фест)

15:00 часот - ПУДРАТА НА ДОКТОР ПРОКТОР (Кидс Фест)

20:00 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО (IN THE HEART OF THE SEA)

22:30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

 

ЧЕТВРТОК(10.12.):

12:00 часот - ЗМЕЈОВОТО ГНЕЗДО: ЗОРАТА НА ВОИНОТ (Кидс Фест)

13:30 часот - КНИГАТА НА МАГИИ (Кидс Фест)

15:00 часот - ЗОЗОНЦИТЕ ВО ЗЕМЈАТА НА ВЕТЕРОТ (Кидс Фест)

17.30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

20:00 часот - ЕЈМИ (AMY) - Премиера

22:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

 

ПЕТОК (11.12.):

12:00 часот - ПУДРАТА НА ДОКТОР ПРОКТОР (Кидс Фест)

13:30 часот - КАПЕТАНОТ САБЈОЗАБ И БОГАТСТВОТО НА ЛАМА РАМА (Кидс Фест)

15:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Кидс Фест)

17.30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

20:00 часот - ЕЈМИ (AMY)

22:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

 

САБОТА (12.12.):

12:00 - ЗОЗОНЦИТЕ ВО ЗЕМЈАТА НА ВЕРЕТОТ (Кидс Фест)

13:30 - КНИГАТА НА МАГИИ (Кидс Фест)

15:00 - КАСПЕР И ЕМА НА САФАРИ (Кидс Фест)

17.30 - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

20:00 - ЕЈМИ (AMY)

22:30 - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

 

НЕДЕЛА (13.12.):

12:00 часот - СМОТАНКО И ТРАПАВКО: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА (Кидс Фест)

13:30 часот - ПУДРАТА НА ДОКТОР ПРОКТОР (Кидс Фест)

15:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН (Кидс Фест)

17.30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

20:00 часот - ЕЈМИ (AMY)

22:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (14.12. - 16.12.):

13:00 часот - СОНЧАНИЦА (SUNSTROKE)

15:00 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

17.30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

20:00 часот - ЕЈМИ (AMY)

22:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)