Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 17 до 23 декември

Во киното Милениум следат премиерите на најновото продолжение на ултра-популарниот серијал „Војна на ѕвездите“ со наслов „Војна на ѕвездите: Силата се буди“ и анимираната адаптација на безвременското прозно дело „Малиот принц“...

На репертоарот на кино Милениум од 17 до 23 декември можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (17.12. - 18.12.):

13:00 часот - ФРАНКОФОНИЈА (FRANCOFONIA)

15:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

17:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

20:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D) - Премиера

22:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (19.12. - 20.12.):

11:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

13:00 часот - МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE)

15:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

17:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

20:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

22:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (21.12. - 23.12.):

13:00 часот - ФРАНКОФОНИЈА (FRANCOFONIA)

15:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

17:30 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО 3Д (IN THE HEART OF THE SEA 3D)

20:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

22:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)