Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 24 до 30 декември

Во киното Синеплекс премиерно можете да ги погледнете акционата комедија „Анаклето: Тајниот агент“ и четвртиот дел од популарниот анимиран серијал „Алвин и верверичките“ во Мајами...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 24 декември до 30 декември:

Анаклето: Тајниот агент (Anacleto: Agente secreto)

секој ден: 17:45, 19:45, 21:30 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

четврток: 15:00, 17:00, 18:00, 20:00, 20:15, 20:45, 22:45 часот

работни денови: 15:00, 17:00, 18:00, 20:00, 20:45, 22:45 часот

сабота: 12:00, 14:00, 15:00, 17:00, 18:00, 20:00, 20:45, 22:45 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди (Star Wars: The Force Awakens )

секој ден: 16:00, 19:00, 21:45 часот

 

Божиќ кај Куперови (Love the Coopers)

секој ден: 18:15, 20:15, 22:30 часот

 

Енклава (Enklava)

секој ден: 17:30 часот

 

Во срцето на морето 3D (In the heart of the sea 3D)

секој ден: 21:15 часот

 

Ејми (Amy)

секој ден: 23:00 часот

 

Игрите на гладните: Мокингџеј втор дел 3D (The Hunger Games: Mockingjay part 2 3D)

секој ден освен четврток: 20:30 часот

 

Морници 3D (Goosebumps 3D)

секој ден: 15:30 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of spies)

секој ден: 22:00 часот

 

Спектра (Spectre)

секој ден: 19:20, 21:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Алвин и верверичките: Големата авантура (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 15:15, 16:15, 17:15, 18:30, 19:15 часот

викенд: 11:00, 12:15, 13:00, 14:20, 15:15, 16:15, 17:15, 18:30, 19:15 часот

 

Малиот Принц (The Little Prince)

работни денови: 14:40, 16:45 сабота: 12:30, 14:40, 16:45, 18:45 часот

недела: 12:30, 14:40, 16:45 часот

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D)

работни денови: 15:45, 18:45 часот

сабота: 11:20, 13:20, 15:45 часот

недела: 11:20, 13:20, 15:45, 18:45 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:45, 14:30, 16:30 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

викенд: 11:40, 13:40 часот