Репертоар:

Репертоар на Драмски театар Скопје од 28 до 31 декември

Тековен репертоар на Драмскиот театар Скопје од 28 до 31 декември...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 28-ми декември до 31-ви декември ќе имате можност да ги проследите следните претстави:

28.12.2015 (понеделник) | 13.00 часот

ДЕДО МРАЗ ВО РОЗОВО

играат: Игор Георгиев, Маја Вељковиќ Пановска, Калина Наумовска, Сања Арсовска

автор: Викторија Рангелова

 

29.12.2015 (вторник) | 13.00 часот

ДЕДО МРАЗ ВО РОЗОВО

играат: Игор Георгиев, Маја Вељковиќ Пановска, Калина Наумовска, Сања Арсовска

автор: Викторија Рангелова

 

29.12.2015 (вторник) | 20.00 часот

 ЈОВ - ПРЕМИЕРА

играат: Игор Стојчевски, Соња Стамболџиоска, Филип Трајковиќ, Златко Митрески, Игор Георгиев, Александра Павлова, Емилија Мицевска, Благица Димитровска

автор: Венко Андоновски

режија: Сашо Миленковски

 

30.12.2015 (среда) | 20.00 часот

ЈОВ

играат: Игор Стојчевски, Соња Стамболџиоска, Филип Трајковиќ, Златко Митрески, Игор Георгиев, Александра Павлова, Емилија Мицевска, Благица Димитровска

автор: Венко Андоновски

режија: Сашо Миленковски