Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 2-7 јануари

Во кино Милениум на втори јануари премиерно ќе биде прикажан акциониот криминалистички филм, „Пеколен бран“ кој импресионира со сцени полни со екстремен спорт, базиран на истоимениот филм од 1991 година...

На реоертоарот на кино Милениум од 2 до 7 јануари имате можност да ги проследите следниве филмови:

САБОТА - НЕДЕЛА (02.01. - 03.01.):

11:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

13:00 часот - МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE)

15:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

17:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

20:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

22:30 часот - ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK) - Премиера

 

ПОНЕДЕЛНИК – ВТОРНИК (04.01. - 05.01.):

13:00 часот - МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE)

15:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

17:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

20:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

22:30 часот - ПЕКОЛЕН БРАН (POINT BREAK)

 

СРЕДА – ЧЕТВРТОК (06.01. - 07.01.):

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ