Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 31 декември до 6 јануари

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани филмот „Пеколен бран 3D“, новата филмска адаптација на култниот роман „Виктор Франкенштајн“ и анимираниот филм„Зозонците во земјата на ветерот 3D“...

На репертоарот на киното Синеплекс од 31 декември до 6 јануари имате можност да ги проследите следниве филмови:

Пеколен бран 3D (Point Break 3D)

четврток - среда: 11:20, 13:50, 16:00 часот

петок – вторник: 16:15, 18:30, 20:45, 23:00 часот

 

Виктор Франкенштајн (Victor Frankenstein)

четврток - среда: 11:30, 13:40, 15:50 часот

петок – вторник: 15:00, 17:10, 19:15, 21:30 часот

 

Анаклето: Тајниот агент (Anacleto: Agente Secreto)

четврток: 14:20 среда: 16:15 часот

петок – вторник: 17:45, 19:45, 21:45 часот

 

Божиќ кај Куперови (Love the Coopers)

четврток - среда: 15:40 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди (Star Wars: The Force Awakens)

четврток - среда: 12:45 часот

петок – вторник: 16:00, 19:00, 22:00 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

четврток - среда: 12:00, 14:40, 15:30 часот

петок: 15:15, 17:00, 18:00, 20:00, 21:00, 22:50 часот

викенд: 12:20, 14:20, 15:15, 17:00, 18:00, 20:00, 21:00, 22:50 часот

понеделник – вторник: 14:20, 15:15, 17:00, 18:00, 20:00, 21:00, 22:50 часот

 

Во срцето на морето 3D (In the heart of the Sea 3D)

петок – вторник: 20:15 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of spies)

среда: 14:20

петок – вторник: 22:40

 

 

Морници 3D (Goosebumps 3D)

работни денови (без петок): 13:30 часот

викенд: 11:20, 13:30 часот

 

Спектра (Spectre)

четврток - среда: 15:15 часот

петок – вторник: 21:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Зозонците во земјата на ветерот 3D (Pet pals in Windland 3D)

четврток - среда: 11:40, 14:00 часот

петок: 16:45 викенд: 12:40, 14:40, 16:45 часот

понеделник – вторник: 14:40, 16:45 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

четврток - среда: 11:00, 13:00, 15:00 часот

петок: 15:30, 16:30, 17:30, 19:30 часот

викенд: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:30, 16:30, 17:30, 19:30 часот

понеделник – вторник: 13:00, 14:00, 15:30, 16:30, 17:30, 19:30 часот

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D)

четврток - среда: 11:10, 13:15 часот

петок: 15:40, 18:15 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:40, 18:15 часот

понеделник – вторник: 13:20, 15:40, 18:15 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

четврток - среда: 12:20 часот

викенд: 11:40, 13:45 часот

понеделник – вторник: 13:45 часот