Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 8 до 13 јануари

Осмото режисерско остварување на фантастичниот Квентин Тарантино, филмот „Омразената осумка“ од 8-ми јануари е на репертоарот на кино Милениум...

На репертоарот на кино Милениум од 8 до 13 јануари имате можност да ги проследите следниве филмови:

ПЕТОК (08.01.):

13:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT) - Премиера

23:00 часот - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (09.01. - 10.01.):

11:00 часот - МАЛИОТ ПРИНЦ (THE LITLLE PRINCE)

13:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 часот - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (11.01. - 13.01.):

13:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES)

17:30 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 часот - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)