Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 28 јануари до 3 февруари

Во киното Милениум премиерно ќе бидат прикажани три филмови, кандидатот за Оскар „Обложување на столетието“, комедијата „Разузданиот дедо“ и анимираната „зимска“ бајка „Снежно време“...

Тековен репертоар на кино Милениум од 28 јануари до 3 февруари:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (28.01. - 29.01.):

13:00 часот - ТАТО СЕ ВРАТИ (DADDY's HOME)

15:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

18:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA) - премиера

20:00 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT) - премиера

22:30 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (30.01. - 31.01.):

11:00 часот - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

13:00 часот - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!) - премиера

15:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

18:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

20:00 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

22:30 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (01.02. - 03.02.):

13:00 часот - ТАТО СЕ ВРАТИ (DADDY's HOME)

15:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

18:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

20:00 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

22:30 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)