Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 11 до 17 февруари

Тековен репертоар на киното Милениум од 11 до 17 февруари...

На репертоарот на киното Милениум од 11 до 17 февруари имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (11.02. - 12.02.):

13:00 часот - КРИД (CREED)

15:00 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE) - премиера

17:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL) - премиера

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK) - премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (13.02. - 14.02.):

11:00 - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

13:00 - МАЛИТЕ ВИЛЕНИЦИ ПИКСИ (PIXIES) - премиера

15:00 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

17:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (15.02. - 17.02.):

13:00 часот - КРИД (CREED)

15:00 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

17:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)