Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 18 до 24 февруари

На репертоарот на киното Синеплекс оваа недела ќе има четири нови премиери, филмот „13 часа: Тајните војници од Бенгази“, романтичната драма „Палми во снегот“, научно-фантастичниот филм „Петтиот бран“ и анимираниот филм „Песна на морето“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 18 до 24 февруари:

13 часа: Тајните војници од Бенгази (13 Hours: The secret soldiers of Benghazi)

секој ден: 17:00, 19:45, 21:00, 22:30 часот

 

Палми во снегот (Palm trees in the snow)

секој ден: 18:45, 22:00 часот

 

Петтиот бран (The 5th Wave)

секој ден: 15:40, 17:50, 20:00 часот

 

Дедпул (Deadpool)

работни денови: 15:10, 16:10, 17:20, 18:20, 19:30, 20:30, 21:45, 22:45 часот

викенд: 12:00, 14:20, 15:10, 16:10, 17:20, 18:20, 19:30, 20:30, 21:45, 22:45 часот

 

Како да се биде соло (How to be single)

секој ден: 18:00, 20:15, 22:20 часот

 

 

Тајна во нивните очи (Secret in their eyes)

секој ден: 15:30 часот

 

Педесет нијанси црно (Fifty shades of black)

секој ден: 22:10 часот

 

Крид (Creed)

секој ден: 16:00 часот

 

Обложување на столетието (The big short)

секој ден: 20:45 часот

 

Тато се врати (Daddy’s home)

секој ден: 15:20, 17:30, 19:30 часот

 

Разузданиот дедо (Dirty Grandpa)

секој ден: 19:00 часот

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 21:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Песна на морето (Song of the sea)

работни денови: 15:00, 16:50 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 16:50 часот

 

Малите виленици Пикси (Pixies)

викенд: 12:20, 14:20 часот

 

Снежно време 3D (Snowtime 3D)

викенд: 11:40, 13:40 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 16:30, 18:30 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:30, 18:30 часот

 

Мечокот од Север (Norm of the North)

викенд: 11:20, 13:20 часот