Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 3 до 9 март

Новата филмска недела киното Синеплекс ќе ја започне со премиера на новата комедија „(Не)професионалец“ со англискиот актер Саша Барон Коен, а премиерно ќе бидат прикажани и хорор филмот „Дете на злото“ и анимираниот филм „Зоотропола“...

Во киното Синеплекс од 3 до 9 март имате можност да ги проследите следниве фимови:

(Не)професионалец (The Brothers Grimsby)

секој ден: 16:00 18:00 20:00 21:00 22:10 часот

 

Дете на злото (The Boy)

секој ден: 18:50 20:45 22:45 часот

петок: 20:45 22:45 часот

 

Зулендер 2 (Zoolander 2)

работни денови: 16:30 18:30 19:20 20:30 22:30 часот

викенд: 12:00 14:00 16:30 18:50 19:20 19:50 22:30 часот

 

Боговите на Египет (Gods of Egypt)

секој ден: 15:30 17:40 19:50 часот

сабота: 15:30 17:40 часот

 

13 часа: Тајните војници од Бенгази (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi)

секој ден: 20:15 часот

 

Петтиот бран (The 5th Wave)

секој ден: 16:45 19:10 часот

 

Дедпул (Deadpool)

секој ден: 15:10 17:20 19:30 21:45 23:00 часот

 

Како да се биде соло (How to be single)

секој ден: 21:15 часот

 

Обложување на столетието (The Big Short)

секој ден: 22:00 часот

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 21:30 часот

 

Тато се врати (Daddy’s home)

секој ден: 15:40 17:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:00 17:00 19:00 часот

викенд: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 часот

 

Песна на морето (Song of the Sea)

викенд: 12:40 14:40

 

Малите виленици Пикси (Pixies)

викенд: 11:40 13:20 часот

 

Снежно време 3D (Snowtime 3D)

работни денови: 15:20 17:10 часот

викенд: 11:20 13:40 15:20 17:10 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 16:15 18:15 часот

викенд: 12:20 14:20 16:15 18:15 часот