Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 24 до 30 март

Во киното Синеплекс премиерно ќе биде прикажан филмот „Бетмен против Супермен: Зора на правдата“...

Во киното Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

четврток: 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 20:15 21:00 22:00 22:50 часот

работни денови: 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 22:50 часот

викенд: 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 22:50 часот

 

Падот на Лондон (London has Fallen)

секој ден: 15:30 17:30 19:30 20:30 21:30 22:40 часот

 

Бруклин (Brooklyn)

секој ден: 21:15 часот

 

Трилогија различна: Предана (Divergent series: Allegiant)

секој ден: 15:50 18:15 часот

 

(Не)професионалец (The Brothers Grimsby)

четврток: 18:30 23:00 часот

секој ден: 18:30 20:15 22:15 часот

 

Дете на злото (The Boy)

секој ден: 22:30 часот

 

Зулендер 2 (Zoolander 2)

секој ден: 20:40 часот

 

Дедпул (Deadpool)

секој ден: 19:40 21:45 часот

 

Тато се врати (Daddy’s Home)

секој ден: 16:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 15:15 17:15 19:15 часот

викенд: 11:20 13:20 15:15 17:15 19:15 часот

 

Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda)

работни денови: 16:15 18:40 часот

викенд: 12:20 14:20 16:15 18:40 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:40 17:40 часот

викенд: 11:40 13:40 15:40 17:40 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road

викенд: 12:40 14:40 часот