Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 7 до 13 април

Во киното Синеплекс премиерно ќе биде прикажана драмата „Младост“, а за најмладите љубители на филмовите премиерно ќе биде прикажана авантурата „Птичја банда“ која е синхронизирана на македонски...

Репертоар на кино Синеплекс од 7 до 13 април:

Младост (Youth)

секој ден: 20:30 22:50 часот

 

Мојата голема грчка свадба 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

секој ден: 16:45 18:45 20:45 22:40 часот

 

Орелот Еди (Eddie the Eagle)

работни денови: 20:30, 22:30 секој ден: 18:20 21:20 часот

 

Џган (Amok)

секој ден: 19:45 21:40 часот

 

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

секој ден: 15:10 16:30 18:00 19:20 20:00 21:00 22:30 часот

недела: 16:30 19:20 20:00 21:00 22:30 часот

 

Падот на Лондон (London has Fallen)

секој ден: 16:10 18:20 20:15 22:15 часот

 

Зулендер 2 (Zoolander 2) секој ден: 17:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Птичја банда 3D (El Americano 3D)

работни денови: 16:00 18:10 часот

викенд: 12:00 14:00 16:00 18:10 часот

 

Дај гол 3D (Metegol 3D)

работни денови: 16:20 часот

викенд: 12:20 14:20 16:20 часот

 

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 15:30 17:30 19:30 часот

викенд: 11:20 13:20 15:30 17:30 19:30 часот

 

Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda)

викенд: 12:40 14:40 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:45 часот

викенд: 11:40 13:40 15:45 часот

 

ФИЛМОВИ ОД BEST OF 2015

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

четврток и понеделник: 17:00 / среда: 15:00 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

понеделник и среда: 22:00 часот

 

Војна на Ѕвездите Силата се буди 3Д (Star Wars: The Force Awakens 3D)

вторник: 19:15 часот

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D) петок: 17:00 / вторник: 15:00

недела: 11:00 13:00 часот

 

Мињони 3D (Minions 3D)

сабота: 15:00 17:00 / вторник: 17:00 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of Spies)

четврток и среда: 22:00 часот

 

Обложување на столетието (The Big Short)

четврток: 19:00 часот

 

Педесет нијанси сиво (Fifty Shades of Grey)

сабота: 22:00 часот

 

Повратник (The Revenant)

петок: 19:00 / понеделник: 22:00 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

недела: 19:00 часот

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie)

четврток и понеделник: 15:00 часот

среда: 17:00 часот

 

Спектра (Spectre)

петок: 22:00 / понеделник: 19:00 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

понеделник: 19:00 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

петок: 15:00 часот

сабота: 11:00 13:00 / недела: 15:00 17:00 часот