Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 7 - 13 април

Тековен репертоар на киното Милениум од 7 до 13 април...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги погледнете следниве филмови:

СРЕДА часот - ПЕТОК (07.04. - 08.04.):

13:00 часот - ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

15:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

20:00 часот - ЏГАН

22:00 часот - ЏГАН

 

САБОТА - НЕДЕЛА (09.04. - 10.04.):

11:00 часот - ДАЈ ГОЛ (METEGOL)

13:00 часот - КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

15:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

20:00 часот - ЏГАН

22:00 часот - ЏГАН

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (11.04. - 13.04.):

13:00 часот - ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

15:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

17:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

20:00 часот - ЏГАН

22:00 часот - ЏГАН