Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 21 до 27 април

Новата кинонедела во Синеплекс започнува со премиерите на „Ловецот и ледената кралица“,  криминалистичка акција „Злосторнички ум“, комедијата „Тие луди 80-ти“ и шпанскиот трилер „Освета“...

На репертоарот на Синеплекс можете да ги проследите следниве филмови:

Ловецот и ледената кралица (The Huntsman: Winter’s war)

работни денови: 17:15 19:30 21:45 часот

викенд: 12:40 15:00 17:15 19:30 21:45 часот

 

Злосторнички ум (Criminal)

секој ден: 15:50 18:00 20:10 22:20 часот

 

Тие луди 80-ти (Everybody Wants Some)

секој ден: 16:10 18:20 20:40 часот

 

Освета (Retribution)

секој ден: 19:00 21:20 часот

 

Кловерфилдска 10 (10 Cloverfield Lane)

секој ден: 18:30 20:30 22:30 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

работни денови: 15:30 17:30 19:40 часот

викенд: 11:20 13:20 15:30 17:30 19:40 часот

 

Хардкор Хенри (Hardcore Henry)

секој ден: 16:45 23:00 часот

 

Новите авантури на Аладин (The new adventures of Aladin)

работни денови: 16:00 часот

викенд: 14:40 16:00 часот

 

Мојата голема грчка свадба 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

секој ден: 18:45 часот

 

Џган (Amok)

секој ден: 20:50 часот

 

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

секој ден: 18:10 21:00 22:00 часот

 

Падот на Лондон (London has Fallen)

секој ден: 22:50 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 15:10, 17:00 часот

викенд: 11:00 13:00 15:10 17:00 часот

 

Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda)

викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:20 14:20 16:30 часот

 

ФИЛМОВИ ОД BEST OF 2015 часот

Алвин и верверичките (Alvin and the Chipmunks)

викенд: 11:40 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

петок: 20:00 часот

 

Војна на Ѕвездите Силата се буди 3Д (Star Wars: The Force Awakens 3D)

четврток, сабота, среда: 20:00 часот

 

Еверест 3D (Everest 3D)

понеделник: 20:00 часот

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D)

четврток, среда: 17:30 / недела: 13:40 часот

 

Мињони 3D (Minions 3D)

петок: 15:00 / недела: 15:40 / среда: 17:30 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of Spies)

недела: 20:00 часот

 

Обложување на столетието (The Big Short)

недела: 22:40 часот

 

Педесет нијанси сиво (Fifty Shades of Grey)

четврток, среда: 22:40 часот

 

Повратник (The Revenant)

сабота: 22:40 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

сабота: 17:40 часот

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie)

четврток, понеделник, среда: 15:00 сабота: 13:40 часот

 

Спектра (Spectre) петок: 22:40 / вторник: 20:00 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

недела: 17:40 / понеделник: 22:40 часот

 

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

петок, понеделник: 17:30 сабота: 15:40 часот