Репертоар:

Неделен репертоар на велешкиот театар „Џинот“

Тековен репертоар на велешкиот театар „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“...

На неделниот репертоар на велешкиот театар имате можност да ги проследите следниве претстави:

Среда, 4 мај, 20 часот

КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ

од Најџел Вилијамс

режија: Теа Беговска

Мала сцена

 

Петок, 6 мај, 20 часот

НОЌИТЕ ВО БЕЛ САТЕН

од Братсилав Димитров,

режија: Ненад Витанов,

Голема сцена,

 

Билети во продажба на билетарницата на театарот.