Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 5 до 12 мај

Во Киното Синеплекс премиерно ќе бидат пркажани „Капетан Америка: Граѓанска војна“, романтична комедија „Ден на мајката“ и македонската криминалистична драма „Лазар“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 5 до 12 мај:

Капетан Америка: Граѓанска војна 3D (Captain America: Civil War 3D)

четврток: 16:00 17:00 19:00 20:00 20:30 22:00 22:45 часот

работни денови: 16:00 17:00 19:00 20:00 22:00 22:45 часот

викенд: 13:00 14:00 16:00 17:00 19:00 20:00 22:00 22:45 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

работни денови: 15:00 18:00 21:00 часот

викенд: 12:15 15:00 18:00 21:00 часот

 

Ден на мајката (Mother’s day)

четврток: 18:15 21:15 22:30 часот

секој ден: 15:15 20:45 23:00 часот

 

Лазар (Lazar)

секој ден: 19:15 21:30 часот

 

Господин Вистински (Mr.Right)

секој ден: 20:30 часот

 

Поглед од небо (Eye in the sky)

секој ден: 20:15 22:15 часот

 

Пустинска кралица (Queen of the Desert)

секој ден освен четврток: 22:30 часот

 

Хјустон, имаме проблем! (Houston, we have a problem!)

викенд: 12:30 часот

 

Ловецот и ледената кралица 3D (The Huntsman: Winter’s war 3D)

четврток: 16:30 18:45 часот

работни денови: 16:30 18:45 21:15 часот

викенд: 12:00 14:20 16:30 18:45 21:15 часот

 

Злосторнички ум (Criminal)

секој ден: 21:45 часот

 

Тие луди 80-ти (Everybody Wants Some)

секој ден: 16:45 часот

 

Кловерфилдска 10 (10 Cloverfield Lane)

секој ден: 18:30 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

работни денови: 15:30 17:40 19:40 часот

викенд: 11:00 13:20 15:30 17:40 19:40 часот

 

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

секој ден: 17:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Храбриот петел 3D (Valiant Rooster 3D) Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 16:15 часот

викенд: 11:20 13:20 16:15 часот

 

Кунг Фу Панда 3 3D (Kung Fu Panda 3 3D)

работни денови: 15:45 часот

викенд: 11:40 13:45 15:45 часот

 

Кунг Фу Панда 3 (Kung Fu Panda 3)

викенд: 14:40 часот часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:15 часот

викенд: 12:40 15:15 часот