Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 9 до 15 мај

Тековен репертоар на Народниот театар - Битола од 9 до 15 мај...

На репертоарот на битолскиот народен театар имате можност да ги погледнете следните претстави:

09.05.2016 (понеделник) 20.00 часот

„Последната ноќ“

автор:Ингмар Вилквист

режија: Андреј Цветановски

 

11.05.2016 (среда ) 20.00 часот

„Без паника“

автор:Мика Мулиахо

режија: Благој Мицевски 

 

12.05.2016 (четврток) 20.00 часот

„Последната ноќ“

автор:Ингмар Вилквист

режија: Андреј Цветановски

 

13.05.2016 (петок) 20.00 часот

„Без паника“

автор:Мика Мулиахо

режија: Благој Мицевски

 

14.05.2016 (сабота) 20.00 часот

„Кралски игри“

автор: Григориј Горин

режија: Љупчо Ѓоргиевски