Репертоар:

Репертоар на Театар за деца и младинци од 9-15 мај

Тековен репертоар на Н: У Театар за деца и младинци - Скопје од 9-15 мај 2016

 

На репертоарот на Театарот за деца и младинци во Скопје, можете да ги проследите следниве претстави:

 

 

11.05. (среда) 20.00 часот

Нашиот клас

режија: Владимир Милчин

автор: Тадеуш Слобоѓанек

 

12.05. ( четврток ) 19.00 часот

Снежана и седумте џуџиња

режија: Петар Пашов

автор: Браќата Грим

 

13.05. ( петок ) 19.00 часот

Малата сирена

 режија: Дејан Дамјановски

автор: Русомир Богдановски

 

14.05. сабота - 19.00 часот

Бајка за царот Нај

режија: Коле Ангеловски

автор: Снежана Иљовска Наумовска

 

15.05. - недела -12.30 часот

Цветната улица

режија: Наташа Поплавска

асистент на режија: Жаклина Петровска

автор: Киро Донев