Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 11 до 18 мај

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани анимираниот филм„Филмот на лутите птици“, најновиот филм на Мајкл Фленаган „Пред да се разбудам и трилерот „Предавник по наш вкус“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 11 до 18 мај:

Пред да се разбудам (Before I wake)

секој ден: 17:15 19:15 21:15 часот

 

Предавник по наш вкус (Our kind of traitor)

секој ден: 18:30 20:30 22:30 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна 3D (Captain America: Civil War 3D)

работни денови: 17:00 19:00 20:00 22:00 22:45 часот

викенд: 14:00 17:00 19:00 20:00 22:00 22:45 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

работни денови: 15:10 18:10 21:00 часот

викенд: 12:20 15:10 18:10 21:00 часот

 

Ден на мајката (Mother’s day)

секој ден: 20:45 21:45 23:00 часот

 

Господин Вистински (Mr.Right)

секој ден: 16:15 часот

 

Поглед од небо (Eye in the sky)

секој ден: 22:20 часот

 

Пустинска кралица (Queen of the Desert)

секој ден: 16:00 часот

 

Ловецот и ледената кралица 3D (The Huntsman: Winter’s war 3D)

секој ден: 18:00 20:10 часот

 

Злосторнички ум (Criminal)

секој ден: 21:30 часот

 

Кловерфилдска 10 (10 Cloverfield Lane)

секој ден: 16:30 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

работни денови: 15:30 17:30 19:30 часот

викенд: 11:20 13:20 15:30 17:30 19:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

работни денови: 15:45 17:45 19:45 часот

викенд: 12:00 14:20 15:45 17:45 19:45 часот

 

Филмот на лутите птици (The Angry Birds Movie)

работни денови: 15:00 16:50 18:45 часот

викенд: 11:00 13:00 15:00 16:50 18:45 часот

 

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

викенд: 12:40 14:40 часот

 

 

Кунг Фу Панда 3 3D (Kung Fu Panda 3 3D)

работни денови: 15:20 часот

викенд: 11:40 13:30 15:20 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

викенд: 13:40 часот