Репертоар:

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Тековен репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“...

На репертоарот на прилепскиот театар можете да ги погледнете следниве претстави:

ЧЕТВРТОК, 19 МАЈ – 2016 – 20.00 часот

„ОБЅРНИ СЕ ВО ГНЕВ“

режија Кристина Димитрова

 

САБОТА 21.5.2016 – 20.00 часот

„ОБЅРНИ СЕ ВО ГНЕВ“

режија Кристина Димитрова

 

НЕДЕЛА – 22 МАЈ и ПОНЕДЕЛНИК 23 МАЈ – 20.00 часот

„Ајнштајновите соништа“

режија Слободан Унковски – гостување во Скопје