Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 19 - 25 мај

Во киното Синеплекс на само една недела пред САД пристигнува продолжението на еден од најсаканите суперхеројски тимови од стриповите „Икс-мен: Апокалипса“, а премиерно ќе бидат прикажани и филмовите „Соседи 2“ и „Опасната Џејн...

Тековен репертоар на Синеплекс од 19 до 25 мај:

Соседи 2 (Neighbors 2)

четврток: 16:00 18:00 19:15 21:10 часот

секој ден: 15:50 18:00 20:20 21:10 22:30 часот

 

Икс-мен: Апокалипса 3D (X-men: Apocalypse 3D)

четврток: 17:00 19:00 20:00 20:20 20:40 21:00 22:45 часот

работни денови: 17:00 20:00 21:00 22:45 часот

викенд: 14:00 17:00 20:00 21:00 22:45 часот

 

Икс-мен: Апокалипса (X-men: Apocalypse)

четврток: 15:00 17:50 часот

работни денови: 16:00 19:00 22:00 часот

викенд: 13:10 16:00 19:00 22:00 часот

 

Опасната Џејн (Jane got a gun)

четврток: 16:50 18:45 часот

секој ден: 18:40 23:00 часот

 

Пред да се разбудам (Before I wake)

четврток: 15:00 21:45 часот

секој ден: 19:40 21:45 часот

 

Предавник по наш вкус (Our kind of traitor)

четврток: 19:30 23:00 часот

секој ден: 16:40 19:30 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна 3D (Captain America: Civil War 3D)

секој ден: 16:30 19:20 20:40 22:15 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна (Captain America: Civil War)

викенд: 12:00 часот

 

Ден на мајката (Mother’s day)

секој ден: 17:10 часот

 

Ловецот и ледената кралица 3D (The Huntsman: Winter’s war 3D)

секој ден: 15:00 21:30 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

работни денови: 15:40 17:40 часот

викенд: 11:40 13:40 15:40 17:40 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

четврток: 15:20 17:20 часот

работни денови: 15:20 17:20 19:15 часот

викенд: 11:20 13:20 15:20 17:20 19:15 часот

 

Филмот на лутите птици (The Angry Birds Movie)

работни денови: 16:15 18:20 часот

викенд: 12:20 14:15 16:15 18:20 часот

 

Кунг Фу Панда 3 3D (Kung Fu Panda 3 3D)

викенд: 11:00 13:00 14:50 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

викенд: 12:30 14:30 часот