Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 2 - 8 јуни

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани продолжението на акцијата „Нинџа желки: Излегување од сенка“, трилерот „Игра на пари“ и филмот „Планот на Меги“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс:

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

работни денови: 15:30 17:45 20:00 часот

викенд: 13:20 15:30 17:45 20:00 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

работни денови: 16:30 18:45 часот

викенд: 11:40 14:15 16:30 18:45 часот

 

Игра на пари (Money Monster)

секој ден: 15:10 17:10 19:15 21:15 22:15 часот

 

Планот на Меги (Maggie’s plan)

секој ден: 20:50 23:00 часот

 

Алиса зад огледалото 3D (Alice through the looking glass 3D)

работни денови: 15:50 17:20 19:30 часот

викенд: 12:40 15:50 17:20 19:30 часот

 

Фини момци (The nice guys)

секој ден: 18:15 20:30 22:45 часот

 

Соседи 2 (Neighbors 2)

секој ден: 18:00 20:15 21:00 22:00 часот

 

Икс-мен: Апокалипса 3D (X-men: Apocalypse 3D)

секој ден: 16:45 19:45 22:30 часот

 

Икс-мен: Апокалипса (X-men: Apocalypse)

секој ден: 18:30 21:30 часот

среда: 18:20 22:15 часот

 

Капетан Америка: Граѓанска војна 3D (Captain America: Civil War 3D) с

екој ден: 21:45 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

викенд: 11:20 13:40 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Рачет и Кланк 3D (Ratchet and Clank 3D)

работни денови: 15:20 16:15 часот

викенд: 12:20 14:30 15:20 16:15 часот

 

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

работни денови: 15:00 17:00 19:00 часот

викенд: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 часот

 

Филмот на лутите птици (The Angry Birds Movie)

работни денови: 16:00 часот

викенд: 12:00 14:00 16:00 часот