Репертоар:

Репертоар на Театар за деца и младинци од 07-12 јуни

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Оваа седмица на сцената на Театарот за деца и младинци во Скопје се прикажуваат овие претстави:

 

 

09.06 - четврток - 19.00 часот

Петар Пан

режија: Боњо Лунгов

 

20.06 - петок - 19.00 часот

Пипи долгиот чорап

режија:Драгана Милошевска Попова

автор:Астрид Линдгрен

 

11.06 - сабота - 19.00 часот

Снежана и седумте џуџиња

режија: Петар Пашов

автор:Браќата Грим