Репертоар:

Репертоар на кино Миленум од 16 до 22 јуни

На репертоарот на кино Милениум следуваат две премиери и Фестивалот на француски филм...

Тековен репертоар на кино Милениум:

ЧЕТВРТОК (16.06.):

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY) - премиера

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2) - премиера

20:30 - "СТРАВ"/ "La Peur" (ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

22:30 - „УТРЕ“ / "Demain" (ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

 

ПЕТОК (17.06.):

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

21:00 - „ФАТИМА“ / "Fatima" (ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

23:00 - „ЛЕТО“ / "La Belle saison" (ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

 

САБОТА (18.06.):

11:00 - АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

20:30 - „НИ НА НЕБО НИ НА ЗЕМЈА“ / "Ni le ciel ni la terre" (ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

22:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

 

НЕДЕЛА (19.06.):

11:00 - АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)

17:30 - НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

20:00 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

22:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (20.06. - 22.06.):

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)

17:30 - НИНЏА ЖЕЛКИ: ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД СЕНКА (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

20:00 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

22:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)