Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 16 до 22 јуни

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани „Мајстори на илузијата 2“ и Дизни Пиксаровиот филм „Барајќи ја Дори“...

На репертоарот на киното Синеплекс имате можност да ги погледнете следниве филмови:

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 15:00, 17:30, 20:00, 21:15, 22:30 часот

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

работни денови: 18:00, 19:30, 20:30, 22:50 часот

викенд: 12:00, 18:00, 19:30, 20:30, 22:50 часот

 

Воркрафт: Почеток (Warcraft: The Beginning)

секој ден: 21:45 часот

 

Повикување 2 (The Conjuiring 2)

секој ден: 19:00, 21:30 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

работни денови: 15:00, 17:10, 18:30 часот

викенд: 12:40, 15:00, 17:10, 18:30 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

секој ден: 16:20 часот

викенд: 14:00, 16:20 часот

 

Игра на пари (Money Monster)

секој ден: 20:45, 22:40 часот

 

Алиса зад огледалото 3D (Alice through the looking glass 3D)

секој ден: 16:45 часот

 

Соседи 2 (Neighbors 2)

секој ден: 20:15 часот

 

Икс-мен: Апокалипса 3D (X-men: Apocalypse 3D)

секој ден: 22:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 15:20, 17:20, 19:15 часот

викенд: 1:20, 12:20, 13:40, 14:20, 15:20, 17:20, 19:15 часот

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

секој ден: 16:00, 18:15 часот

 

Чуварите на Оз 3D (Save the Oz 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 11:00, 13:20, 16:30 часот

 

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

викенд: 11:40, 14:40 часот