Репертоар:

Репертоар на Драмски театар Скопје од 20 до 26 јуни

Тековен репертоар на Драмски театар Скопје од 20 до 26 јуни...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 20 до 26 јуни ќе имате можност да ги проследите следните претстави:

26.06.2016 (недела) | 12.00 часот

СНЕЖАНА И СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА

играат: Александра Павлова, Таци Илиева - Вељиќ, Калина Наумовска, Златко Митрески, Александар Степанулески, Димитрија Доксевски, Мартин Минговски, Дритон Вејсели, Соња Стамболџиоска, Сања Арсовска, Игор Георгиев, Благица Димитровска, Емилија Мицевска, Бобан Алексоски, Дарко Карбески, Марко Илиќ

автор: Александра Бошковска

режија: Димче Николовски