Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 24-29 јуни

Тековен репертоар на киното Синеплекс до 29 јуни...

На репертоарот на киното Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Ден на независноста: Нова закана 3D (Independence day: Resurgence 3D)

работни денови: 17:40 20:00 22:30 часот

викенд: 11:20 17:40 20:00 22:30 часот

 

Ден на независноста: Нова закана (Independence day: Resurgence )

секој ден: 15:15 21:15 часот

 

Пред да те запознаам (Me before you)

секој ден: 17:30 19:40 21:20 часот

 

Место на злочинот (Backtrack)

секој ден: 20:15 22:15 часот

 

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 15:30 18:00 20:30 21:45 23:00 часот

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

работни денови: 15:00 17:15 19:30 22:00 часот

викенд: 12:40 15:00 17:15 19:30 22:00 часот

 

Повикување 2 (The Conjuiring 2)

работни денови: 18:50 часот

викенд: 19:00 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

работни денови: 16:40 часот

викенд: 12:20 14:30 16:40 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

викенд: 13:20 часот

 

Игра на пари (Money Monster)

секој ден: 18:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 15:00 17:00 19:15 часот

викенд: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:15 часот

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

секој ден: 16:10 часот

викенд: 12:00 14:00 16:10 часот

 

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

работни денови: 15:40 часот

викенд: 11:40 13:40 15:40 часот