Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 30 јуни до 6 јули

На репертоарот на киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани акциската комедија „Тајна служба“, психолошката драма „Распрснување“ и за најмладите „ГДЏ - Големиот дружељубив џин“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс:

Тајна служба (Central Intelligence)

работни денови: 15:40, 17:45, 20:00, 22:20 часот

викенд: 12:20, 15:40, 17:45, 20:00, 22:20 часот

 

Распрснување (A bigger splash)

секој ден: 20:40, 23:00 часот

 

Ден на независноста: Нова закана 3D (Independence day: Resurgence 3D)

секој ден: 17:30, 20:20, 22:40 часот

 

Ден на независноста: Нова закана (Independence day: Resurgence )

секој ден: 21:45 часот

 

Пред да те запознаам (Me before you)

секој ден: 19:00, 21:20 часот

 

Место на злочинот (Backtrack)

секој ден: 16:45 часот

 

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 16:00, 18:30, 21:00 часот

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

секој ден: 17:10, 19:40, 22:00 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

работни денови: 15:20 часот

викенд: 11:40 13:40 15:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

ГДЏ – Големиот дружељубив џин (The BFG Movie)

работни денови: 15:00, 17:15, 19:30 часот

викенд: 12:40, 15:00, 17:15, 19:30 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 16:20, 18:15 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:20, 18:15 часот

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

секој ден: 15:10 викенд: 11:00, 13:00, 15:10 часот

 

Филмот на лутите птици 3D(The Angry Birds Movie 3D)

викенд: 11:20 13:20 часот