Репертоар:

Репертоар на Народен театар-Битола од 4 до 10 јули

Тековен репертоар на Народен театар-Битола од 4 до 10 јули...

На сцената на битолскиот народен тетар можете да ги проследите следниве претстави:

06.07.2016 (среда) 20.00 часот

„Антоние и клеопатра„

автор: В. Шекспир

режија: Џон Блондел

 

07.07.2016.(четврток) 20.00 часот

„Метаморфози“

автор и режија: Лилија Абаџиева

 

08.07.2016 (петок) 20.00 часот

„Тајното оружје“

автор: Братислав Димотров

режија: Ненад Витанов

 

09.07.2016 (сабота) 20.00 часот

„Тајното оружје“

автор: Братислав Димотров

режија: Ненад Витанов